Lagerbygg

Vi er spesialisert på å Bygge Lagerbygg

Et lagerbygg er en stor bygning hvor råvarer eller bearbeidede varer kan lagres. Lagerbygg er ofte samlokalisert med andre typer anlegg, for eksempel distribusjonssentre og produksjonsfasiliteter.

Prosjektering av lagerbygg

Prosjektering og bygging av lagerbygg har vært vår spesialitet siden 2003. Næringslokaler pleide å være veldig enkle byggeprosjekter, men over tid har kravene for disse anleggene har blitt mer og mer komplekse. Lager kombineres ofte også med butikker. Prosjektering og design av lagerbygg involverer, i flere tilfeller, både lagerstyring og andre typer automatisering, der våre samarbeidspartnere er viktige brikker i prosessen.

Vi tilpasser etter ønske og behov

Enten kundens behov er så enkelt som en grunnleggende «stor boks» eller så komplisert som en integrert anlegg som støtter ulike kommersielle og industrielle funksjoner, har Arealbygg erfaring og ekspertise til levere en kvalitetsbygning for å møte det behovet.

Typiske lagerprosjekter

  • Distribusjonslager
  • Flygarasje
  • Hovedlager
  • Varehuslager
  • Butikklager

Vi bygger lagerbygg på hele Østlandet, som omfatter fylkene Akershus, Oslo, Vestfold, Østfold, Hedmark, Oppland, Buskerud, og Telemark.

Send oss en forespørsel
- så gir vi deg et tilbud

Det finnes en rekke ulike lager Her er noen varianter

Standard stålkontruksjon

lager standard stålkonstuksjon

Dobbel stålkontruksjon

lager dobbel stålkonstuksjon

Høytlager

høytlager med stålkontruksjon

Buet lagerbygg

lager buet stålkontruksjon

Lagertilbygg

lager tilbygg

Kombinasjonslager

kombinasjonslager